fbpx
Політика

Псевдовибори 2 листопада ускладнили процес врегулювання ситуації на Донбасі, – Геращенко

Як заявила уповноважений президента за врегулювання ситуації на Донбасі, кандидат в народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка» Ірина Геращенко, псевдовибори 2 листопада, які бойовики влаштували під дулами автоматів, значно ускладнили процес врегулювання ситуації на Сході України.

 За її словами, саме ця ситуація і зачіпалася на засіданні РНБО 4 листопада. Зокрема, як вона зазначила, обговорювалося питання, як вибудовувати політику захисту території України в цих реаліях.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як повідомила Ірина Геращенко, на засіданні були присутні голови Луганської та Донецької ОДА, Геннадій Москаль та Олександр Кіхтенко, які надали багато нової інформації про гуманітарну ситуацію в регіоні.

 «Держава не буде спонсорувати тероризм і повинна обрізати будь-які можливості підживлення терористів, але про простих громадян, які залишилися в заручниках бандитів на окупованій території, необхідно піклуватися. Говорили про те, як досягти другого, не давши шансу користуватися українськими грошима бандитам», – заявила Ірина Геращенко.

Читайте також: