Псевдовибори 2 листопада ускладнили процес врегулювання ситуації на Донбасі, – Геращенко

Як заявила уповноважений президента за врегулювання ситуації на Донбасі, кандидат в народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка» Ірина Геращенко, псевдовибори 2 листопада, які бойовики влаштували під дулами автоматів, значно ускладнили процес врегулювання ситуації на Сході України.

 За її словами, саме ця ситуація і зачіпалася на засіданні РНБО 4 листопада. Зокрема, як вона зазначила, обговорювалося питання, як вибудовувати політику захисту території України в цих реаліях.

Related Post

 Як повідомила Ірина Геращенко, на засіданні були присутні голови Луганської та Донецької ОДА, Геннадій Москаль та Олександр Кіхтенко, які надали багато нової інформації про гуманітарну ситуацію в регіоні.

 «Держава не буде спонсорувати тероризм і повинна обрізати будь-які можливості підживлення терористів, але про простих громадян, які залишилися в заручниках бандитів на окупованій території, необхідно піклуватися. Говорили про те, як досягти другого, не давши шансу користуватися українськими грошима бандитам», – заявила Ірина Геращенко.

Leave a Comment