fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Зорян Шкіряк: “Потрібно бути готовими до чергової фази масштабного протистояння”

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк не виключає, що Російська Федерація проводитиме чергову фазу вторгнення в Україну. Свою точку зору в цьому питанні представник силового відомства висловив в ефірі каналу «112 Україна».

«На території Донецької та Луганської області на сьогоднішній день немає непідконтрольних Володимиру Путіну терористичних банд. Там є просто деяке нерозуміння серед угруповань терористів і війна. Це все – боротьба за сферу впливу, але всі вони підконтрольні Путіну», – заявив радник Арсена Авакова в ефірі українського телеканалу.

Читайте також:  СБУ затримала «помічника» російського гауляйтера, який допомагав рашистам викрадати українців під час боїв за Харків

За словами Зоряна Шкіряка, зараз складається така ситуація, при якій потрібно бути готовими до чергової фази можливого масштабного протистояння.

Крім цього, радник міністра також підкреслив, що керівництво країни не допустить на сході України кримського сценарію, і всі, хто організував так звані «вибори» в терористичних організаціях, будуть покарані.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру урядовцям рф, які задіяли Бердянський морпорт для перекидання російських військ на фронт

Відзначимо, що «вибори» терористи проводили вчора. Російське керівництво ці вибори вже встигло визнати.

Читайте також: