fbpx
Ситуація на Південному Сході України

МЗС РФ визнає “вибори” терористів на сході України

Російська Федерація офіційно визнала так звані «вибори» на сході України, які були організовані сепаратистами. В заяві Міністерства закордонних справ Російської Федерації говориться, що «в цілому вибори на сході України пройшли організовано, при високій явці виборців».

«Ми з повагою ставимося до волевиявлення жителів Південного Сходу. Вибрані представники зможуть зайнятися відновленням нормального життя в регіонах», – свідчить заява російського зовнішньополітичного відомства.

Не обійшлося і без лицемірства в заяві російського відомства: «Ми готові разом з нашими міжнародними партнерами і далі конструктивно сприяти врегулюванню кризової ситуації в Україні».

Як повідомлялося раніше, ООН, ЄС і США заявили про те, що вони не визнають результатів так званих «виборів» на сході України.

За даними «екзит-поллу», який проводився представниками терористів так званої «Донецької народної республіки», в Донецькій області перемогу здобув самопроголошений прем’єр Олександр Захарченко. Як повідомляють в «ЦВК ДНР», Захарченко набрав 81,37 % голосів. При цьому два інші кандидати набрали 18,73 %. Таким чином, всього на псевдовиборах проголосували 100,46 % виборців.

Читайте також: