fbpx
Політика

Волонтери – такі ж вороги для сепаратистів, як українські військові

Практично в той же день, коли на Донбасі прозвучали перші ворожі постріли, і українські хлопці пішли воювати, за ними на фронт вирушили волонтери. Без цих людей, стверджують сьогодні, українська армія не вижила б. Вони збирають гроші, постачають військових необхідними речами, засобами захисту, технікою. Серед тих, хто регулярно доставляє на передову все необхідне українським бійцям – волонтерка Тетяна Ричкова.

З початку АТО її чоловік Володимир добровольцем пішов на фронт і служив в 25 аеромобільній бригаді. Але в серпні потрапив під обстріл і помер…. Навіть після цього Тетяна Ричкова не опустила руки і продовжує допомагати військовим. Щомісяця українці перераховують їй близько мільйона гривень, на які вона купує все необхідне бійцям і відразу ж везе в зону АТО.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Сепаратисти між собою називають цю відважну жінку «предводителькою київської хунти». Ці слова Тетяна Ричкова сприймає як комплімент. Каже, сепаратисти заздрять таким як вона, оскільки за ту сторону барикад таких людей, готових прийти на допомогу людині в ту ж хвилину, немає і не буде. Бойовики на Донбасі, розповіла жінка в ефірі програми "Хоробрі серця" на телеканалі "1+1", ненавидять волонтерів так само, як українських військових. Вони стріляють по всіх без розбору – неважливо, їде це машина швидкої допомоги, преса, волонтери або військовослужбовці.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Волонтерка мріє, коли закінчиться війна, повернутися в сімейний бізнес (пекарня), більше спілкуватися з сином і нарешті відпочити. Але поки це їй тільки сниться…

Читайте також: