fbpx
Політика

Всі вантажівки “гумконвою” РФ покинули територію України, – РНБО

Всі вантажівки російського "гумконвою" порожніми покинули територію України. За останню добу не було зафіксовано зіткнень і обстрілів на українсько – російському кордоні. Про це сказав на брифінгу заступник керівника Інформаційно – аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, передає кореспондент УНН.

 "Станом на 22 годину 31 жовтня всі вантажівки з так званого російського гуманітарного конвою і 147 осіб, які їх супроводжували, виїхали з території України", – сказав він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За його словами, візуальний огляд, який проводили представники української міжвідомчої групи, дозволяє припустити, що вантажівки виїхали порожніми.

 Як повідомляв УНН, 31 жовтня російська колона з гуманітарним вантажем перетнула український кордон.

 За словами представника інформаційно – аналітичного центру РНБО, полковника Андрія Лисенка, частина вантажу "гуманітарного конвою" РФ призначалася для бойовиків. Це був вже четвертий гуманітарний російський "гумконвой". Третій перетнув російсько – український кордон 20 вересня.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: