fbpx
Політика

«Терористи воюють за ту допомогу, яку їм кине Москва, або за те, що вкрадуть у України», – комбат «Дніпра-1»

Бойовики з так званих самопроголошених республік «ДНР» і «ЛНР» воюють за ті фінансові ресурси, які їм може надати російська сторона або за те, що вони зможуть вкрасти в України. Таку думку в ефірі програми «Шустер live», коментуючи тему прийдешніх «виборів» терористів, висловив один з лідерів партії «Народний фронт», командир полку спецпризначення «Дніпро-1» Юрій Береза​​. Слова комбата передає агентство Цензор НЕТ.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Ми приділяємо дуже багато уваги тому, що є практично фейком, є одним з принижень держави Україна і лебединою піснею диктатора РФ. З початку весни навколо міста Донецька були засіяні поля – був соняшник, був хліб та інше. Терористи практично все це випалили, а також затопили шахти. Вони припинили весь бізнес, який міг забезпечити продовольство. Тому вони воюють практично за фінансові ресурси, за ту допомогу, яку кине їм РФ, або за те, що вкрадуть у України», – сказав Юрій Береза​​.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як відомо, терористи планують провести «вибори» в найближчу неділю, 2 листопада.

Читайте також: