fbpx
Політика

Садовий: “Я не залишаю крісло мера Львова”

Лідер політичної сили «Самопоміч» Андрій Садовий заявив про те, що він не збирається прощатися з кріслом мера Львова до закінчення своєї каденції. Таку заяву кандидат у народні депутати України зробив вчора ввечері за допомогою відеозвернення до жителів Львова.

«Мені надійшли різні пропозиції. Але я залишаюся працювати мером Львова. Для мене це дуже важливо, так як моя каденція закінчується тільки наступного року», – прокоментував своє рішення Андрій Садовий.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Крім цього, лідер «Самопомочі» розповів про те, як у його політичної сили проходять переговори з Арсенієм Яценюком і Петром Порошенком.

«Наші амбіції досить прості. Всі політичні сили повинні бути єдині. І «Народний фронт», і «Блок Петра Порошенка», і «Самопоміч» робитимуть для цього все можливе і неможливе. Важливо, щоб у нас в країні був професійний уряд. Потрібно відмовитися від квотного принципу», – додав Андрій Садовий.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Нагадаємо, що за останніми даними Центральної виборчої комісії «Самопоміч» набирає 10,97 % голосів виборців і проходить в парламент.
 

Читайте також: