fbpx
Політика

Комбат «Донбасу» Семен Семенченко узаконив свій псевдонім

Щоб не міняти своє бойове ім’я на сьогодення, комбат «Донбасу» юридично змінив свої паспортні дані і тим самим, узаконив свій всім відомий псевдонім.

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, ще коли був кандидатом в народні депутати від об’єднання "Самопоміч", заявляв, що балотуватиметься саме під цим прізвищем.

"Це був псевдонім. Тобто моє прізвище було зовсім інше. Зараз я Семен Семенченко, командир батальйону "Донбас". Під цим іменем я балотуюся, під цим ім’ям мене нагороджували. Фактично я себе зараз і відчуваю такою людиною", – сказав комбат "Донбасу" в інтерв’ю українським журналістам.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

"Я народився в Криму, жив на Донбасі. Зараз і перша, і друга мої малі Батьківщини знаходяться поза моєю великою Батьківщиною, поза Україною. За ці 7 місяців і зі мною, і з моїми товаришами відбулися дуже серйозні зміни, ми почали займатися тим, чим ніколи не думали, що будемо займатися – це захист Батьківщини, причому у великих масштабах. Тому, фактично, я зараз себе відчуваю саме Семеном Семенченком, це вже зі мною "зрослося", таким я буду далі", – зазначив Семенченко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Комбат «Донбасу» Семен Семенченко узаконив свій псевдонім (відео):

Читайте також: