fbpx
Політика

Антон Геращенко не бачить сенсу забороняти законом фільми за участю Михайла Пореченкова

Коментуючи порушення кримінального провадження щодо російського актора Михайла Пореченкова, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко зазначив, що залишається відкритим питання – як бути з фільмами, в яких той знімався.

 Як зізнався Антон Геращенко, особисто він не бачить сенсу забороняти їх показ законом, оскільки в цих фільмах знімалося багато інших хороших акторів, у тому числі співчуваючих Україні. Водночас, як він зазначив, добровільно відмовитися від показу цих фільмів можна і потрібно.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Це лише питання громадянської відповідальності і свідомості власників і головних редакторів телекомпаній, як місцевих, так і всеукраїнських», – підкреслив Антон Геращенко.

 За його словами, той, хто захоче подивитися фільми, затьмарені участю в них Пореченкова, зможе зробити це індивідуально, але ось тиражувати через українське телебачення фільми з його участю, як він вважає – не треба.

Читайте також: