fbpx
Політика

Партійне протистояння може призвести до появи нового Януковича – Томенко

Радник президента України Микола Томенко висловив стурбованість у зв’язку з ситуацією, яка склалася після парламентських виборів, а саме дискусією про те, хто переміг на виборах, і хто буде керувати країною.

 Як зазначив Микола Томенко, насправді на виборах не перемогла жодна політична сила, оскільки переможцем зазвичай можна вважати ту партію, яка за результатами виборів самостійно набирає 226 голосів.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Переміг європейський, проукраїнський вибір України. Тому для того, щоб наповнити цей вибір реальним сенсом, всі партії повинні не хвалитися, не сперечатися, а домовитися і реалізувати свої обіцянки», – заявив політик.

 На думку Миколи Томенка, необхідно накласти мораторій на публічні виступи з критикою колег по демократичному табору.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 «Адже тоді може повторитися вже сумнозвісна історія, коли протистояння всередині демократичного табору завершилися тим, що Янукович і Путін почали реалізовувати свій сценарій перетворення України в Малоросію», – зазначив він.

 За його словами, сьогодні ситуація вкрай складна і якщо партійне протистояння продовжиться, то найближчим часом можна буде очікувати нового Януковича, якого призначить Путін.

Читайте також: