fbpx
Спорт

Повєткін: “Не хотів би змішувати спорт з політикою, так як це дуже брудна справа”

Російський боксер Олександр Повєткін обговорив з журналістами можливий бій – реванш з українським чемпіоном Володимиром Кличком. В ході спілкування з журналістами російський суперважкоатлет розповів про те, що саме може перешкодити йому провести поєдинок з боксером з України.

«Кажуть, що мій можливий реванш з Кличком не відбудеться через складні відносини, які в даний момент склалися між країнами. Багато хто говорить про те, що навіть футбольним клубам з Росії та України забороняють зустрічатися», – розповів журналістам відомий російський боксер Олександр Повєткін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Не хотілося б змішувати спорт з політикою, це досить брудна справа, куди я б не хотів зайвий раз влазити. Судячи з того, що зараз кажуть в світовому боксі, промоутери взагалі роблять все можливе, щоб не звертати уваги на цю тему. Пам’ятаю, як багато хто сумнівався, що наш перший бій з Кличком відбудеться, але ми його зробили. За підтримки Андрія Рябінського, за підтримки нашої держави я зможу зробити це знову», – висловив упевненість російський суперважкоатлет Олександр Повєткін.

Читайте також: