fbpx
Міжнародна економіка

Медведєв визнав, що в Росії глобальні економічні проблеми

Прем’єр – міністр РФ Дмитро Медведєв не став заперечувати, що Росія після введення проти неї санкцій, падіння цін на нафту, валютних коливань зіткнулася з величезними економічними проблемами. Головний орієнтир федерального бюджету на майбутнє, підкреслив російський прем’єр, це не тільки виконання соціальних зобов’язань, але і розвиток економіки.

«Ми з вами розуміємо, що реальний стан справ в економіці нашої країни, ну, м’яко кажучи, не найсвятковіший», – сказав Дмитро Медведєв на зустрічі з представниками «Єдиної Росії», присвяченій підготовці федерального бюджету на 2015-2017 роки до другого читання, інформує РІА -Новости.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Прем’єр визнав, що проект бюджету готувався в непростий для країни час, що не могло не позначитися на основних положеннях документа.

«Документ готувався в напружених умовах, в умовах загального загасання економічного зростання, в умовах секторальних санкцій проти нашої країни, в умовах геополітичних ризиків, коливань кон’юнктури на зовнішньому та внутрішньому ринках, включаючи ринки енергоносіїв. Все це, звичайно, відбилося і на стані нашого бюджету», – зазначив прем’єр РФ.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Дмитро Медведєв сподівається, що депутатам вдасться збалансувати бюджет, його макроекономічну стійкість, соціальну стабільність, а головне, щоб він був спрямований на розвиток економіки держави.

Читайте також: