fbpx
Політика

Яценюк звернувся до українців напередодні парламентських виборів

Прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк у зверненні до українців із закликом завтра, 26 жовтня, проголосувати на позачергових виборах в ВР, заявив, що народ "змете" нових нардепів, якщо вони спробують красти і брехати, повідомляє УНН з посиланням на текст звернення глави уряду, яке оприлюднила прес – служба Кабміну.

 "Дорогі співвітчизники! 26 жовтня ми вибираємо новий парламент – перший після Революції Гідності. Перший, який зобов’язаний гарантувати Україні незмінність курсу в об’єднану Європу, в простір людської гідності і справедливості. Парламент, який буде служити народу. Ми вибираємо парламент, депутати якого зобов’язані пам’ятати: якщо вони не виправдають надій виборців, якщо вони тільки спробують красти і брехати, – народ змете їх так само, як попередній режим", – підкреслив він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 "З останніх парламентських виборів минуло два роки – пройшла ціла епоха. Український народ став іншим: набагато більш зрілим, організованим, мудрим. Він більше не вірить порожнім обіцянкам. Він дивиться на справи. Ми повинні отримати і отримаємо справжнє волевиявлення народу, чого він хоче насправді –  злиднів чи незалежності своєї країни та її процвітання, капітуляції перед імперією або своєї української держави", – зазначив А. Яценюк.

"Право обирати вільно і усвідомлено ми завоювали ціною великих жертв. Тому навіть в умовах, коли проти України здійснюється військова агресія, коли на дестабілізацію країни кинуті величезні гроші і величезні ресурси, ми однозначно проведемо чесні вибори, як і провели президентські. Уряд зробив і робить все необхідне для того, щоб кожен громадянин, який прийшов на виборчу дільницю, почувався в безпеці. Ми забезпечимо волевиявлення українців", – підкреслив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 "Час для України – на вагу золота. Після виборів ні дня не можна тягнути з формуванням уряду. Новий уряд повинен продовжити боротьбу за країну і її майбутнє. Необхідно прийняти закон про державний бюджет, пройти зиму, забезпечити тепло і світло, життєдіяльність і розвиток країни", – додав А. Яценюк.

 "Дорогі співвітчизники! Голос кожного з вас занадто вагомий. Потрібно обов’язково прийти на вибори. Ціна цих виборів є занадто високою, щоб залишатися вдома. Прийдіть і проголосуйте за свою країну, за нашу країну. Слава Україні!", – резюмував він.

 Джерело: УНН

Читайте також: