fbpx
Політика

Яценюк назвав популізмом обіцянку скасувати пенсійну реформу

Обіцянка виборцям скасувати пенсійну реформу в умовах військової економіки – це махровий популізм і брехня, заявив в ефірі одного з телеканалів прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк.

 «Коли я вступив в офіс прем’єр – міністра, я публічно заявив, що той, хто говорить, що ми можемо скасувати пенсійну реформу – брехун або чарівник. Пенсійний фонд – банкрут. Кожного місяця я роблю все для того, щоб виплатити людям пенсії, – сказав Яценюк. – Скасування пенсійної реформи в сьогоднішніх умовах військової економіки – махровий популізм і брехня».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Разом з тим він зазначив, що інші соціальні реформи – зокрема медична – можливі. «Колишній керівник медицини (міністр охорони здоров’я – УНІАН), незважаючи на десятки доручень, не зміг зробити нічого в системі охорони здоров’я. Це мій особистий біль. Чекав від людини, а вийшло як завжди, ще й залізли в якісь корупційні схеми. Це біда, – сказав Яценюк. – Щодо реформи охорони здоров’я, прийде новий міністр, і те, що ми будемо вводити з реформи системи охорони здоров’я, то це державну страхову медицину. Проект закону готовий, ми разом з експертами його опрацюємо, і проблема буде вирішена».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНІАН

Читайте також: