fbpx
Політика

Найбільш імовірною фальсифікацією на виборах є порча бюлетеня, – Ємець

Народний депутат України Леонід Ємець повідомив про те, що найбільш імовірною фальсифікацією під час виборів є порча бюлетеня. Як він нагадав, відповідно до закону, бюлетень, на якому більше однієї позначки, не може бути врахований.

 «Так що «своїм» членам комісії (чим їх більше, тим краще) потрібно поставити на бюлетень опонента додаткову позначку. Жінки з довгими нігтями закріплюють під ніготь грифельний стрижень і вуаля – короткої позначки вже достатньо. Бажано мати свою більшість в комісії. По-перше, можна видаляти особливо настирливих спостерігачів, або змусити їх тихенько сидіти в куточку. По-друге, багато малювати кожному не треба, 7-10 зіпсованих бюлетенів – достатньо», – написав Леонід Ємець у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як зазначив нардеп, в середньому на окрузі близько 105 ділянок. На кожній дільниці голосує більше 1 тисячі виборців. Якщо на одній ділянці зіпсувати 50 бюлетенів – виходить 5000 голосів.

 Леонід Ємець переконаний, що такий метод фальсифікації однозначно буде використовуватися на виборах.

 «Тут вся відповідальність лягає на чесних членів комісії та спостерігачів. Відеофіксація процесу підрахунку дозволена законом. Це буде доказом у кримінальній справі. Ці зіпсовані бюлетені буде просто встановити. Якщо їх кількість перейде за загальностатистичну, то впевнений, суспільство не буде мовчки спостерігати, як у людей крадуть право вибору», – підсумував він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

  

 

Читайте також: