fbpx
Політика

США закликають країни Азії підключатися до антиросійських санкцій

Сполучені Штати Америки збираються вплинути на країни Азії, щоб ті в свою чергу почали чинити економічний тиск на Російську Федерацію. Таку заяву зробив помічник державного секретаря Сполучених Штатів Америки у справах Європи і Євразії Пол Джонс. Відзначимо, що в даний момент американський чиновник перебуває з візитом у Токіо.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За словами Джонса, на сьогоднішній день дуже важливо згуртувати міжнародну спільноту навколо позиції G-7 з питання про санкції. Також він підкреслив, що цю роботу він проводить в рамках підготовки до майбутніх важливих багатосторонніх заходів, серед яких саміт «великої двадцятки» і саміт Азіатсько – Тихоокеанського економічного співробітництва.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Американський чиновник упевнений в тому, що ті санкції, які вже введені щодо Російської Федерації, неодмінно роблять на неї вплив.

« З Російської Федерації зафіксований витік капіталу в розмірі близько 100 мільярдів доларів», – прокоментував ситуацію представник американського керівництва Пол Джонс.

Читайте також: