fbpx
Політика

Опалювати всі київські школи почнуть лише 10 листопада, – КМДА

Першочерговим завданням для Київської міської державної адміністрації є розпочати опалення дитячих садків «в найкоротші терміни», а також шкіл до 10 листопада. Про це в п’ятницю, 24 жовтня 2014 року, повідомляють українські ЗМІ, посилаючись на прес -службу КМДА.

«Основним завданням для всіх учасників зустрічі є початок опалювального сезону у дитячих садах в найкоротші терміни, а також подача тепла в школи так, щоб з початку другої чверті, тобто з 10 листопада, в усіх цих установах було комфортно і тепло для проведення навчального процесу», – зазначила заступник голови адміністрації Ганна Старостенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також з метою почати давати тепло підлітковим клубам і позашкільним установам замголови КМДА доручила всім київським районним управлінням освіти підготувати відомості про ті заклади, які під час канікул працюватимуть і прийматимуть дітей.

Нагадаємо, 20 жовтня цього року президент України Петро Порошенко дав доручення до кінця поточного тижня почати опалювати всі без винятку будинки в Україні. В той же день в КМДА повідомили, що в столиці вже почали підключення до теплопостачання приміщення дитсадків, шкіл та лікарень.

Читайте також: