fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики зміцнюють позиції і створюють нові банди, – ОК «Північ»

На даний момент ситуація в зоні відповідальності військ оперативного командування «Північ» прогнозована і контрольована. Про ситуацію в зоні своєї відповідальності на Донбасі розповіли в прес – центрі оперативного командування «Північ».

«Зараз проводяться заходи щодо матеріально – технічного забезпечення та посилення місць виконання бойових завдань особовим складом», – наголошується в повідомленні прес -служби ОК «Північ».

За інформацією прес – центру, протягом останньої доби було зафіксовано один обстріл одного з блокпостів зі стрілецької зброї. Йдеться про блокпост, розташований в районі населеного пункту Геївка. В результаті обстрілу терористами блокпоста був поранений один український військовослужбовець. Крім того, в оперативному командуванні «Північ» зафіксували 4 порушення повітряного простору безпілотними літальними апаратами в районі населених пунктів Старобільськ, Містки і Орехово.

«НВФ продовжують заходи щодо створення нових бандитських формувань, а також перегрупування, формування розрахунків знарядь Д – 30, зміцнення позицій і поповнення своїх припасів», – підкреслили в прес – центрі оперативного командування «Північ».

Крім того, в прес – центр ОК «Північ» повідомили, що за весь час проведення антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях військові з’єднання оперативного командування «Північ» не застосовували боєприпаси, які заборонені міжнародними договорами, в тому числі і касетні бомби.

Читайте також: