fbpx
Право

Раїса Богатирьова оголошена в розшук Генеральною прокуратурою

Генеральна прокуратура України оголосила в розшук колишню голову Міністерства охорони здоров’я країни Раїсу Богатирьову. Сьогодні, 24 жовтня, таку заяву було опубліковано прес – службою Генеральної прокуратури України.

«В ході слідства було встановлено, що Раїса Богатирьова, яка обіймала посаду віце – прем’єр – міністра України, а також посаду міністра охорони здоров’я України, за попередньою змовою в особистих інтересах та в інтересах третіх осіб заволоділа бюджетними коштами в сумі, яка перевищує 6 мільйонів гривень», – прокоментували ситуацію в відомстві.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Крім цього, в Генеральній прокуратурі розповіли, що 20 жовтня Богатирьовій заявили про те, що вона підозрюється у вчиненні вищевказаного злочину. На наступний день вона була оголошена в розшук постановою слідчого. Вчора суд надав дозвіл на затримання колишнього глави Міністерства охорони здоров’я.

Також у прокуратурі додали, що в даний момент вживаються заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності інших осіб, які мають відношення до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Читайте також: