fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Полторак: “Донецький аеропорт – символ мужності наших солдатів”

Новий глава Міністерства оборони Степан Полторак впевнений в тому, що українська сторона не повинна передавати міжнародний аеропорт в Донецьку терористам. Нагадаємо, що в даний момент територія аеропорту знаходиться під повним контролем українських силовиків. Свою точку зору в цьому питанні глава оборонного відомства висловив в ефірі програми «Шустер LIVE».

«Донецький аеропорт є символом мужності і героїзму наших солдатів. Він нам потрібен і ми будемо його захищати», – заявив глава Міністерства оборони України Степан Полторак. За його словами, на даний момент Збройні сили України досягли такого рівня, що вони зможуть тривалий час ефективно утримувати територію донецького аеропорту під своїм контролем.

На завершення свого виступу Степан Полторак визнав, що бойовики бачать в донецькому аеропорту важливий об’єкт, а значить вони не залишать спроби заволодіти цим об’єктом. "Щодня російсько – терористичні сили здійснюють спроби захопити донецький аеропорт, проте сили антитерористичної операції успішно справляються з атаками противника".

Читайте також: