fbpx
Політика

Петро Порошенко доручив розпочати опалювальний сезон до 24 жовтня

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з віце – прем’єр – міністром, главою міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України Володимиром Гройсманом дав доручення до кінця цього тижня почати подавати тепло в усі без винятку будинки. Про це повідомляється в понеділок, 20 жовтня 2014, на сайті офіційного інтернет -представництва глави держави.

«Не пізніше п’ятниці в кожному будинку України повинно бути тепло, батареї повинні бути теплими», – сказав Петро Порошенко, зазначивши, що це завдання – «повна відповідальність місцевих органів влади».

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Президент звернувся до Володимира Гройсмана з проханням дати відповідні вказівки на місцях. «Голови обласних державних адміністрацій і районних підрозділів отримають сьогодні від мене відповідну вказівку, і я просив би забезпечити її виконання», – заявив Петро Порошенко.

Віце – прем’єр – міністр запевнив, що дане доручення буде виконано. «З нашого боку щодо вашого доручення всі перешкоди були зняті», – зазначив він.

Володимир Гройсман також повідомив, що сьогодні ж направить спільний лист Міненерговугілля і Мінрегіону про те, щоб на місцях почали опалювальний сезон згідно середньодобовою температурою повітря.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Ми зараз здійснюємо ряд заходів, які дадуть можливість в умовах обмеженого обсягу природного газу проводити опалювальний сезон без проблем. Ваше завдання щодо опалення в будинках буде виконане вчасно», – підкреслив глава Мінрегіону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міненерговугілля і Мінрегіон України узгодили питання початку опалювального періоду. В першу чергу рекомендовано забезпечити теплом школи, лікарні та дитячі садки.

Читайте також: