fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Корбан: “Гелетей і Муженко вбивали найкращі війська”

Заступник Ігоря Коломойського на посаді губернатора Дніпропетровської області Геннадій Корбан назвав колишнього керівника Міністерства оборони України Валерія Гелетея і начальника Генерального штабу Віктора Муженка винними в загибелі українських воїнів під Іловайськом. За словами Корбана, «дана парочка неодноразово обманювала українського президента».

Читайте: До трагедії під Іловайськом призвели помилкові дії Муженка і Гелетея, – ТСК

«Щодо військової кампанії, то я вважаю Муженка бездарним начальником Генерального штабу, а Гелетея – просто круглим ідіотом. Ця парочка системно обманювала президента. Вони йому брешуть. З перших днів вони допустили цілий ряд помилок. Я не військовий експерт, але за діями цих людей видно, що вони займалися питаннями переможних походів», – заявив заступник Ігоря Коломойського Геннадій Корбан.

«Вони розтягнули українські війська, причому найкращі війська, замість того, щоб формувати ударні кулаки. Там невелика територія, і було зрозуміло, що вона свистить, тому що кордон відкритий. Потрібно було вдавлювати ситуацію, а не намагатися взяти все в кільце. Вони просто вбили наші війська. Трагедія в Іловайську говорить про відсутність служби розвідки. Її в країні взагалі немає», – додав він.
 

Читайте також: