fbpx
Економіка

У Макіївці розпочався опалювальний сезон

Як повідомляє газета «Макіївський робітник», з 15-16 жовтня в Макіївці розпочався опалювальний сезон, що викликало чимало подиву у місцевого населення.

У виданні повідомляють, що жителі Макіївки були вкрай здивовані таким фактом. Зазвичай в будинки місцевих жителів тепло подають лише в тому випадку, якщо протягом трьох днів середня температура на вулиці не перевищує 8 градусів. В свою чергу в керівництві комунального підприємства «Макіївтепломережа» заявили про те, що місто вже може опалюватися в звичайному режимі.

Читайте також:  У Києві викрили компанію зі сфери продажу техніки всесвітньо відомих брендів, яка ухилилась від сплати податків в особливо великих розмірах

«На сьогоднішній день у нас є необхідний запас вугілля у вугільних котелень. Всього в Макіївці їх 19. Також у нас немає перебоїв в подачі електроенергії, що дозволить в належному режимі працювати єдиній електричній котельні», – прокоментувала ситуацію керівник комунального підприємства Людмила Рязанцева.

За словами Рязанцевої, близько 250 співробітників її підприємства покинули свої посади за період активних бойових дій. Але, як заявила керівник, у підприємства  немає коштів, щоб виплачувати своїм співробітникам заробітну плату.

Читайте також: