fbpx
Політика

Глава МЗС Литви: “Потрібно посилити санкції проти РФ”

На сьогоднішній день в політиці країн Заходу можна помітити тенденцію щодо «охолодження» риторики щодо дій Російської Федерації, а також почастішали спроби допомогти агресору зберегти своє обличчя. Як повідомляє сьогодні, 20 жовтня, «Європейська правда», посилаючись на заяву міністра закордонних справ Литви Лінаса Лінкявічюса, країни Заходу просто не мають такого лідера, який міг би реально і своєчасно відреагувати на події.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Швидше за все, у нас таких лідерів немає. На жаль, ті, хто повинен наполягати на дотриманні міжнародних зобов’язань, в основному роблять це формально», – прокоментував ситуацію глава литовського зовнішньополітичного відомства. За його словами, світова спільнота повторює одні й ті ж помилки.

Лінас Лінкявічюс впевнений, що на сьогоднішній день є тільки один шлях у боротьбі з агресором – це розширення санкцій проти Російської Федерації. В цьому питанні світовій спільноті потрібно орієнтуватися на тих, хто особисто повинен нести відповідальність за все, що відбувається на території України.

Читайте також: