fbpx
Політика

Ніяких переговорів про виведення військ з Іловайська В.Гелетей не проводив, – Сенченко

Екс – міністр оборони Валерій Гелетей не вів переговори про виведення військ з Іловайська, а спілкування на більш низькому рівні в Генштабі РФ результату дати не могло. Про це під час засідання ТСК з трагедії під Іловайськом сказав голова комісії Андрій Сенченко, передає УНН.

"Достовірно відомо, що міністр оборони ніякі переговори на тему виходу з Іловайська не вів. Також достовірно встановлено, що на ранок 29 серпня, тобто на момент початку прориву з оточення нашої угруповання, контакту між начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал – полковником Муженком і начальником Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації генералом армії Герасимовим не було", – сказав А.Сенченко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він підкреслив, що окрім екс-міністра оборони Валерія Гелетея та керівника Генштабу Віктора Муженка ніхто не міг провести ефективні переговори з виведення українських військових з-під Іловайська.

"Спілкування на більш низькому рівні в Генштабі Російської Федерації не могло забезпечити вирішення проблеми і підтверджується наявною інформацією", – зазначив Сенченко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: