fbpx
Окупація Криму

Колишній радник Путіна: “Нема виправдань анексії Кримського півострова”

Російська Федерація зобов’язана повернути Кримський півострів Україні. Про це у своєму блозі написав колишній радник російського президента Володимира Путіна Андрій Ілларіонов. За його словами, всі аргументи, які наводять російські політики на користь того, щоб Крим залишився частиною Російської Федерації, не витримують ніякої критики.

«Всі ці аргументи просто нерелевантні. Повернення Кримського півострова до складу України не може бути пов’язано з можливим економічним розквітом або ж російськими економічними негараздами в майбутньому», – упевнений російський політик Андрій Ілларіонов.

Крім цього колишній радник Володимира Путіна додав, що не виправдовує анексії Кримського півострова і той факт, що на його території проживає чимало етнічних росіян.

«Велика частина жителів Нарви, Даугавпілсського краю, Північно – Казахстанської області – етнічні росіяни. Однак ніхто не зможе сказати, що це може стати вагомим чинником для того, щоб приєднати ці райони до Російської Федерації», – прокоментував ситуацію Ілларіонов.

Читайте також: