fbpx
Політика

Івано-Франківськ зустрів Ляшка яйцями і гарбузом

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко в Івано – Франківську пережив неприємні хвилини – жителі цього міста зустріли головного "радикала" країни яйцями і гарбузом.

Слід зазначити, що політика зустрічали як і прихильники, так і противники, тому, всього було порівну – і оплесків, і криків "Ганьба". В Ляшко полетіли декілька яєць, а дівчата приготували для нього гарбуз, однак, передати його політику завадила охорона. Молоді люди спортивної статури попросту не пустили дівчат з гарбузом на сцену.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Гарбуз – це українська традиція. Це традиція відмови. Ми сподіваємося, що український народ схаменеться і побачить, що ця людина не є надійною. У людини слова розходяться з діями. Він каже, що він з народом, хоча це не так. Не знаю, чому люди слухають і вірять йому. Можливо, за те, що він говорить, те, що люди хочуть почути", – пояснила цю акцію одна з дівчат-активісток.

Також стало відомо, що для зустрічі зі своїми виборцями в Івано – Франківську Ляшко орендував приватний літак – 6-місний "Сесна – 560", який належить фірмі "Бізнес Джет Тревел ЛТД", послугами якої лідер "радикалів" користується вже не вперше. Між тим, в яку суму обійшовся вояж з Києва до Івано-Франківська і назад, політик і його наближені приховують. Втім, за словами працівників аеропорту, зазвичай ціни на такі рейси коливаються від 12 до 18 тисяч доларів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Івано-Франківськ зустрів Ляшка яйцями і гарбузом (відео):

Читайте також: