fbpx
Політика

Газовий конфлікт. Україна і РФ не змогли домовитися, – Порошенко

   Україні і Росії не вдалося досягти результатів щодо газового питання. Про це заявив президент України Петро Порошенко після зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним в Мілані.

 Президент України додав, що сторони сподіваються досягти домовленостей щодо газу на тристоронніх переговорах 21 жовтня.

 "Ми не змогли досягти практичних результатів щодо газового питання, але 21 жовтня в ході переговорів РФ – ЄС – Україна ми сподіваємося досягти угоди в газовому питанні", – сказав Порошенко, відповідаючи на запитання журналістів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він додав, що є певний прогрес у газовому питанні, але потрібно додатково обговорити деталі.

 Як повідомлялося, раніше Порошенко заявляв, що в ході переговорів в Мілані були узгоджені основні параметри нового газового контракту для України.

 "У нас певний стриманий прогрес у газовому питанні. Ми домовилися про основні параметри угоди. В даний час завершуються переговори щодо джерел покриття дефіциту необхідних коштів для його фінансування", – зазначав глава держави.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: