fbpx
Політика

Законодавство України має захищати підприємців, – Тягнибок

Попередня влада тільки декларувала підтримку середнього та малого бізнесу, одночасно з цим приймаючи такі закони, які були вигідні лише великим фінансово – промисловим групам. Крім того, в Україні роками нехтували основами конкуренції, створюючи «тепличні умови для розвитку підконтрольних владі бізнес-груп». Результатом таких дій стало «майже повне винищення середнього класу як такого». Таку думку висловив лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Народний депутат підкреслив, що ті українські бізнесмени, яким все- таки вдалося «буквально вижити в таких жорстких умовах», були змушені годувати корупційний олігархічно – бюрократичний клас в Україні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо Верховна Рада нового скликання і надалі не буде помічати проблем невеликих підприємств в Україні, то про відродження національної економіки не може йтися. Змінити ситуацію в країні можна тільки завдяки законотворчій діяльності, бо ще парламенту цього скликання вдалося прийняти закон про люстрацію, деякі антикорупційні ініціативи і кілька законів на підтримку середнього класу. Але якщо ці закони так і залишаться на папері – ні корупція, ні олігархи, ні бюрократія самі по собі нікуди не дінуться», – заявив лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Варто відзначити, що днями про розвиток українського бізнесу розповів міністр аграрної політики і продовольства, представник «Свободи» Ігор Швайка. Головний аграрій пояснив, що українське сільське господарство повинно розвиватися за рахунок середніх господарств, а не великих аграрних холдингів.

Раніше Тягнибок попередив, що якщо в Україні збережеться існуюча модель економіки, то це призведе лише до повного занепаду держави.

Читайте також: