fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Путін зацікавлений в дестабілізації ситуації в Україні напередодні виборів – Зорян Шкіряк

 Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк звернув увагу на те, що в останні дні відбувається відчутне загострення ситуації в зоні АТО. За його словами, російські терористичні банди, якими керують кадрові офіцери ГРУ ГШ ЗС РФ, значно посилили атаки на позиції сил АТО практично по всій лінії фронту.

 Зорян Шкіряк переконаний, що наказ щодо ескалації конфлікту надійшов безпосередньо від самого Путіна.

 «Таким чином Кремль намагається тиснути і шантажувати Україну під час зустрічей президентів двох країн в Мілані», – додав він.

 Як зазначив Зорян Шкіряк, в подальших планах Росії, безсумнівно, посилення збройного протистояння в Україні, оскільки напередодні виборів Путіну потрібна максимальна дестабілізація ситуації в Україні. У той же час, як повідомив Зорян Шкіряк, МВС перейшло на цілодобовий посилений режим чергування із залученням додаткових підрозділів і спецгруп швидкого реагування на звільнених від терористів територіях в зоні АТО та інших містах.

 «Спільно з колегами з СБУ та ГПУ створено координаційний штаб і відпрацьовано ряд заходів щодо недопущення будь-яких провокацій і диверсій в період виборчого процесу. Силовики будуть діяти на упередження», – констатував він.

Читайте також: