fbpx
Новини світу

Мільярдер Дональд Трамп назвав Обаму психом

Американський мільярдер Дональд Трамп публічно засумнівався в психічному здоров’ї американського президента Барака Обами. Так, на своїй сторінці в Twitter бізнесмен піддав різкій критиці рішення президента США не обмежувати перельоти в Сполучені Штати з тих африканських країн, де фіксуються масові захворювання лихоманкою Ебола, і назвав американського лідера психом.

«Мені починає здаватися, що з психічним здоров’ям президента Обами щось дійсно не так. Чому він не припинить перельоти? Псих!», – написав Трамп.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Деякий час по тому американський телеведучий Стів Мальцберг в ефірі свого шоу попросив мільярдера прокоментувати цей твіт, і Трамп знову заявив, що з Обамою безумовно щось не так. «Ніхто не знає, що саме, але щось не так. Стільки поганих рішень. Як хтось може бути настільки некомпетентний?», – підкреслив мільярдер.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Нагадаємо, що напередодні, 16 жовтня, Барак Обама провів нараду щодо боротьби з поширенням вірусу Ебола, в ході якої заявив, що не вважає заборону на поїздки в країни Західної Африки кращим способом боротьби з хворобою. За словами президента, заходи, що вживаються в аеропортах США з виявлення інфікованих людей, достатні і адекватні.

Читайте також: