fbpx
Політика

Порошенко закликав кандидатів в нардепи винести критику армії за межі виборчої кампанії

Президент України Петро Порошенко попросив кандидатів у народні депутати не критикувати українську армію під час виборчої кампанії. Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді у вівторок, 14 жовтня.

«До присутніх тут численних кандидатів у народні депутати звертаюся із закликом: винести критику армії за межі виборчої кампанії. Іноді ця критика справедлива, нема чого дійсно гріха таїти, але масштаби і тональність цієї критики такі, що часто вона виливається в зневагу та травлю Збройних сил України», – сказав глава держави.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На думку президента, замість того, щоб критикувати владу, військову сферу і піаритися на цій темі, краще б кандидати в депутати зверталися безпосередньо до глави держави і озвучували реальні пропозиції, як можна відродити українську армію.

«Армія тільки народжується, але віддача від неї країні вже на порядок вища, ніж та, що ми змогли за ці півроку вкласти в армію. За щоденний ратний подвиг я низько вклоняюся українським воїнам», – резюмував Петро Порошенко.

Читайте також: