fbpx
Політика

Порошенко відійшов від свого ж мирного плану, – Гриценко

Як повідомив народний депутат України Анатолій Гриценко, виходячи з останніх заяв президента України Петра Порошенка, можна дійти висновку, що у випадку з конфліктом на Донбасі, Росія отримала все, а Україна – нічого.

 Як він зазначив, зараз пропутінські терористи контролюють десятки тисяч квадратних кілометрів території Донбасу, на якій залишаються українські громадяни. Тим часом, за словами політика, за наказом президента готується три лінії оборони, і окупована територія обтягається колючим дротом. Як заявив Анатолій Гриценко, це означає, що на окупованій території українські закони не діють і що суверенітет України над цими територіями втрачений.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У той же час, Анатолій Гриценко звернув увагу на те, що це відхід від мирного плану Петра Порошенка, в якому говорилося, що терористам дають час на складення зброї, а в разі відмови – їх знищують. Зараз же, як зазначив нардеп, з терористами домовляються.

 «Це не мир. Це перемир’я шляхом здачі», – констатував він. 

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Анатолій Гриценко про здачу Донбасу (відео):

Читайте також: