На місці падіння Boeing волонтери почали організований збір речей постраждалих

  Волонтери зібрали на місці падіння малайзійського Boeing під Донецьком ще вантажівку речей. Про це повідомив в понеділок РІА "Новини" віце-прем’єр самопроголошеної "Донецької народної республіки" Андрій Пургін, передає УНН.

 За інформацією ЗМІ, у понеділок, 13 жовтня, на місці падіння лайнера вперше був початий організований збір речей, сказав він. До цього речі збирали попутно, в процесі збору останків тіл пасажирів. До збору речей приступили співробітники ДСНС ДНР, волонтери. Роботи здійснюються під наглядом представників ДСНС.

 Зазначимо, що 17 липня цивільний літак Boeing-777 авіакомпанії "Малазійські авіалінії" виконував рейсовий політ за маршрутом Амстердам – Куала Лумпур на висоті 10 100 метрів. Близько 16:20 літак зник з екранів радарів та о 16:45 було виявлено сигнал аварійного маяка. За інформацією ДСНС, о 16:45 літак впав неподалік від Грабового на Донеччині. На борту літака перебувало 298 осіб, з них – 15 членів екіпажу.

Related Post

 Вже оприлюднена попередня доповідь Ради безпеки Нідерландів, що літак "Малайзійських авіаліній" Boeing-777 розбився через ушкодження, які нанесенні ззовні. За рік буде остаточна відповідь про те, що сталося із літаком "Малазійських авіаліній".

 Джерело: УНН

Leave a Comment