Навальний збирає підписи за візовий режим для мігрантів

 Опозиціонер Олексій Навальний розмістив на сайті Російської громадської ініціативи петицію, спрямовану на збір підписів за введення візового режиму з країнами Середньої Азії та Закавказзя.

 У пояснювальній записці, опублікованій в «Живому журналі» і проанонсованою в соціальних мережах, Навальний стверджує, що 84 % громадян Російської Федерації (а це понад 100 000 000 осіб) підтримують його ініціативу. Тепер справа за малим – заручитися підтримкою хоча б 0,1 % громадян від вищевказаної кількості, тобто петицію повинні підписати не менше 100 000 осіб, і тоді вона буде розглянута на федеральному рівні.

Related Post

 Олексій Навальний закликає ввести візовий режим з Казахстаном, Киргизстаном, Таджикистаном, Узбекистаном, Вірменією, Азербайджаном і Туркменістаном. Тим громадянам з перерахованих вище країн, хто вже перебуває на території Росії без візи, опозиціонер пропонує дати півроку, щоб вони змогли залагодити всі формальності. Після закінчення шести місяців всі ті, хто не отримав візу, повинні бути видворені з країни, вважає Навальний.

Навальний. Міграція і національне питання (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment