fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На місці падіння Boeing волонтери почали організований збір речей постраждалих

  Волонтери зібрали на місці падіння малайзійського Boeing під Донецьком ще вантажівку речей. Про це повідомив в понеділок РІА "Новини" віце-прем’єр самопроголошеної "Донецької народної республіки" Андрій Пургін, передає УНН.

 За інформацією ЗМІ, у понеділок, 13 жовтня, на місці падіння лайнера вперше був початий організований збір речей, сказав він. До цього речі збирали попутно, в процесі збору останків тіл пасажирів. До збору речей приступили співробітники ДСНС ДНР, волонтери. Роботи здійснюються під наглядом представників ДСНС.

 Зазначимо, що 17 липня цивільний літак Boeing-777 авіакомпанії "Малазійські авіалінії" виконував рейсовий політ за маршрутом Амстердам – Куала Лумпур на висоті 10 100 метрів. Близько 16:20 літак зник з екранів радарів та о 16:45 було виявлено сигнал аварійного маяка. За інформацією ДСНС, о 16:45 літак впав неподалік від Грабового на Донеччині. На борту літака перебувало 298 осіб, з них – 15 членів екіпажу.

 Вже оприлюднена попередня доповідь Ради безпеки Нідерландів, що літак "Малайзійських авіаліній" Boeing-777 розбився через ушкодження, які нанесенні ззовні. За рік буде остаточна відповідь про те, що сталося із літаком "Малазійських авіаліній".

 Джерело: УНН

Читайте також: