fbpx
Політика

Гройсман: “ЄС допоможе Україні з процесом децентралізації влади”

Віце – прем’єр – міністр України Володимир Гройсман побував у Брюсселі, де провів зустріч з президентом Комітету Регіонів Європейського Союзу. Сьогодні, 9 жовтня, про це повідомляють в прес – службі Кабінету міністрів.

«В ході зустрічі Володимир Гройсман і Мішель Лебран дійшли спільної думки в питанні створення спільної робочої групи Україна та Комітету Регіонів Європейського Союзу. Ця група працюватиме над впровадженням реформи з децентралізації влади в українській державі. Серед функцій цієї групи буде завдання сприяти реалізації підготовлених реформ. Також група сприятиме наданню практичної допомоги з боку Європейського Союзу місцевим органам влади», – свідчить повідомлення прес-служби.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Крім цього сторони поговорили на тему прогресу впровадження Україною реформ. В ході зустрічі український віце – прем’єр – міністр підкреслив, що Україна вкрай зацікавлена ​​в активізації співпраці з Комітетом Регіонів Європейського Союзу. Перш за все, це пов’язано з реалізацією спільних проектів для поетапної адаптації реформи децентралізації на місцях.

Читайте також: