fbpx
Політика

США обіцяє нові санкції росіянам, якщо вони остаточно зірвуть перемир’я

Російську Федерацію очікують нові, посилені економічні санкції з боку Сполучених Штатів Америки, які вступлять в силу, якщо перемир’я на сході України не відбудеться. З такою заявою виступив американський міністр фінансів Джейкоб Лью, слова якого наводить «Радіо Свобода».

«Я думаю, що нам вдалося добитися успіху у введенні санкцій проти Російської Федерації. Російська економіка і до введення санкцій працювала не дуже добре, а в даний момент її стан суттєво погіршується. Я сподіваюся, що нинішній режим припинення вогню на сході України, який в останні дні став досить крихким, створить можливість для зворотних кроків. У зворотному випадку санкції з нашого боку буде посилено», – прокоментував ситуацію американський міністр.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На думку міністра фінансів Сполучених Штатів Америки, якщо нинішній російський режим не зупинить свою агресію щодо України, то економіку країни очікують плачевні наслідки.

Читайте також: