fbpx
Політика

Сюмар: “Людям потрібно пам’ятати, що 26 жовтня вони будуть вибирати і нового прем’єра”

Головним питанням майбутніх парламентських виборів залишається питання про те, хто саме стане прем’єр – міністром країни. Так вважає член Політради «Народного фронту» Вікторія Сюмар. Нагадаємо, що згідно з Конституцією України, діючий уряд має скласти свої повноваження після парламентських виборів.

«Сьогодні складається дивна ситуація, коли не всі українці до кінця розуміють особливості нинішньої Конституції. Багатьом невідомо, що уряд Яценюка складе свої повноваження після парламентських виборів, а після цього вже новий парламент обиратиме нового прем’єр – міністра. Я вважаю це дуже важливим моментом», – прокоментувала ситуацію Вікторія Сюмар.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Українцям потрібно зрозуміти, що коли вони прийдуть на виборчі дільниці 26 жовтня, вони будуть вибирати не просто Раду, а й кандидатів на посаду прем’єра. Від кожної партії будуть представлені свої кандидати, які далі будуть формувати уряд. Це можна вважати головною інтригою виборів і це головне, що потрібно пам’ятати при виборах 26 жовтня», – підсумувала вона.

Читайте також: