fbpx
Політика

Шуфрич: “Чому антикорупційні закони потрібно приймати за три тижні до виборів, а не раніше?”

Чинне керівництво країни ініціювало прийняття антикорупційного закону за три тижні до старту виборів до Верховної Ради України, хоча могли зробити це під час перших днів перебування при владі. Так вважає український політик, один з лідерів «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич.

«Боротьба з корупцією – це головне питання. Але у мене виникло питання: що заважало українському керівництву боротися з корупцією в період з 2005 до 2006 року, а також в період з 2008 до 2009 року, коли абсолютна влада була в ваших руках?», – задався питанням представник фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич, звертаючись до представників уряду і до депутатів з провладних фракцій.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«На сьогоднішній день є багато нарікань про недосконалість антикорупційного закону, проте в більшості своїй ми підтримуємо цей закон. Ми хочемо побачити, яким чином буде вестися боротьба з корупцією. Ми не будемо заважати цьому процесу, а будемо йому тільки допомагати. Але хочеться дізнатися, чому цим почали займатися тільки зараз – за три тижні до виборів», – підкреслив політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Читайте також: