fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Фури, що перевозять гумдопомогу Україні, потрапили в ДТП на Волині

П’ять вантажних автомобілів, які перевозили гуманітарний вантаж з Європи на територію України, потрапили в дорожньо – транспортну пригоду в Любомлі. Сьогодні, 7 жовтня, про це повідомляють «Волинські новини».

За відомостями журналістів, аварія сталася в 10 кілометрах від Любомльського перехрестя. На даний момент відомо про те, що ніхто з водіїв та пасажирів не постраждав. Щодо автомобілів, то вони сильно пошкоджені.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, факт ДТП за участю зазначених автомобілів підтвердили у Волинському управлінні ДАІ. Зі слів правоохоронців, п’ять фур, які рухалися в кінці колони, врізалися один в одного. Очевидно, що винуватцями ситуації є водії, які не дотримувалися безпечної дистанції, що позбавило їх можливості вчасно зреагувати на екстрене гальмування попередніх машин.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Раніше повідомлялося, що на територію України гуманітарний вантаж доставлятимуть близько 200 вантажівок. Сьогодні кордон мали перетнути перші 112 з них. Загальна вартість гуманітарної допомоги становить близько 25 мільйонів євро.

Читайте також: