fbpx
Політика

Аласанія: “Комуністи єдині, хто відмовився брати участь у Національних дебатах”

Через тиждень на «Першому національному» стартують дебати між кандидатами в народні депутати Верховної Ради. Як заявив директор «НТКУ» Зураб Аласанія (на фото), в дебатах візьмуть участь всі партії, які зареєстровані на виборах Центральною виборчою комісією, крім Комуністичної партії України.

«Ця політична сила не надала листи, однак у нас є аудіозапис їх відмови. При цьому лідер комуністів Петро Симоненко вже встиг заявити про те, що його нібито не допускають до дебатів », – прокоментував ситуацію Зураб Аласанія.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами керівника «Першого національного», всього телеканал проводитиме сім ефірів дебатів. Під час одного ефіру в студії будуть присутні лідери чотирьох політичних партій. Крім кандидатів у народні обранці в студії перебуватимуть експерти, журналісти та студенти, які зможуть задати питання учасникам дебатів. Всього в Національних дебатах візьмуть участь лідери 28 політичних партій з 29 зареєстрованих Центральною виборчою комісією.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: