fbpx
Політика

Бригинець закликав Порошенка виконати обіцянку і відправити воєнкомів в зону АТО

Народний депутат України Олександр Бригинець вирішив нагадати президенту України Петру Порошенку про обіцянку відправити в зону АТО всіх воєнкомів.

 Олександр Бригинець звернув увагу на те, що 10 районних воєнкомів і військовий комісар Києва в загальному провели в зоні АТО по півтори ночі, що на всіх 11 – х становить лише 19 ночей. За словами нардепа, відповідну інформацію він отримав у відповідь на звернення до Київського районного військового секретаріату.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як він нагадав, раніше Петро Порошенко обіцяв на місце військових комісарів, які повинні будуть відправитися в зону АТО, поставити офіцерів, які отримали поранення в ході АТО, які не тільки вміють відправляти бійців в зону АТО, але і знають з власного досвіду, що там відбувається і як можна допомогти бійцям.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Тому я звернувся до президента України Петра Порошенка з проханням якомога швидше реалізувати оприлюднені «загрози» – відправити нинішніх «паркетних» воєнкомів в зону АТО, а на їхнє місце призначити бойових офіцерів», – розповів Олександр Бригинець.

Читайте також: