fbpx
Політика

Б.Береза ​​вибачився за свою поведінку в ток-шоу «Чорне дзеркало»

Керівник інформаційного відділу "Правого сектора" Борислав Береза ​​вибачився перед комбатом "Луганськ 1" Артемом Вітком, головою ГО "Солідарність правих сил" Андрієм Артеменком і громадським активістом Ігорем Криворучком. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат Київради від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук, передає УНН.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Зустрілися з Бориславом Березою. Попросили вибачитися за його негідну поведінку в останньому п’ятничному ток-шоу "Чорне дзеркало", коли він сміявся над українськими вояками, які зловили ворожого корректировщика вогню і якого лідер Радикальної партії Олег Ляшко продемонстрував українцям під час прямого включення в цій програмі. Борислав Береза​​, вислухавши аргументи, вибачився за свій дурний сміх перед комбатом "Луганськ 1" Артемом Вітком, головою ГО "Солідарність правих сил" Андрієм Артеменком і громадським активістом Ігорем Криворучком", – написав І.Мосійчук.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, що недавно саме Ігор Мосійчук обіцяв не допустити Хорошковського в парламент.

Джерело: УНН

Читайте також: