fbpx
Політика

Тимошенко закликає відправити у Херсонську область додаткові війська

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає за доцільне розміщення в прикордонних районах Херсонської області додаткових баз регулярної української армії для зміцнення кордону з Кримом.

 «Поспілкувавшись з добровольчими батальйонами, я хочу звернутися до керівництва держави за негайним розташуванням на кордонах Херсонської області баз регулярних військ нашої української армії. Зараз потрібно багаторазово підсилити охорону нашого кордону в Херсонській області», – підкреслила політик.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як вважає Юлія Тимошенко, Херсонська область потребує особливої ​​уваги з боку військового керівництва України. Як вона нагадала, на території області розташовані два важливих стратегічних об’єкти.

 «Перший – це Північно – Кримський канал, це забезпечення Криму водою. Саме в Херсонській області знаходиться стратегічний об’єкт, який забезпечує водою частину Кримського півострова. По-друге, саме в Херсонській області розташований важливий вузол енергопостачання з території України на Крим. Це означає, що для окупантів особливий інтерес і особливу цінність представляє собою Херсонська область», – зазначила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 До того ж, вона звернула увагу на те, що вже є факти перетину кордону Херсонській області з боку Російської Федерації.

 Як зізналася Юлія Тимошенко, вона не розуміє, чому керівництво країни нічого не вживає для вирішення даної проблеми.

Читайте також: