fbpx
Політика

Люди діють радикальним способом, бо не діє закон – Ляшко

Народний депутат України Олег Ляшко прокоментував заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, в якій той назвав дебілами активістів, які побили нардепа Нестора Шуфрича.

 «Аваков сам дебіл! Тому що не розуміє, що люди діють таким радикальним способом тільки тому, що не діє закон», – написав Олег Ляшко в Facebook.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За його словами, чинна влада домовилася з регіоналами, видала їм індульгенцію, і тому немає ніяких судових процесів над членами банди Януковича.

 Разом з тим, як зазначив Олег Ляшко, суспільство спостерігає за тим, як десятки прихильників Януковича знову намагаються потрапити в парламент або через Блок Петра Порошенко, або самовисуванцями, які все одно узгоджені в Адміністрації президента.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тому сьогодні патріоти люструють через звалище регіоналів, а завтра викинуть на звалище Авакова і йому подібних, які, прийшовши на посади, забули, за що стояв Майдан», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: