fbpx
Окупація Криму

Куніцин: “РФ сформувала ударну групу на кордоні з Херсонською областю”

На кордоні анексованого Кримського півострова з Херсонською областю була сформована ударна угруповання Збройних сил Російської Федерації. Саме з цієї території очікується один з напрямків головного удару в сторону материкової України. Таку заяву в ефірі телеканалу «112 Україна» зробив член фракції «УДАР» Сергій Куніцин.

«На кримському кордоні з Херсонською областю на сьогоднішній день сконцентровані більш 5 тисяч російських солдатів. Крім цього, в аеропорту Джанкой розташовані 40 бойових літаків Російської Федерації. В бойову готовність приведені 52 танки, 42 системи залпового вогню, 20 ударних вертольотів, 6 десантних кораблів, сотні БТРів і бронетранспортерів. В даний момент у росіян два шляхи: або повернути Україні Кримський півострів, або забрати Херсонську область аж до Нової Каховки», – висловив свою точку зору народний депутат України.

Прокоментували ситуацію і в РНБО. За останніми даними прес – центру РНБО, російські Збройні сили продовжують посилювати свої сили військовою технікою в прикордонних районах з материковою частиною України.

Читайте також: