fbpx
Політика

Ляшко – Олігархи прагнуть використовувати міліцію для політичних провокацій

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко та керівник дніпропетровської партійної організації Сергій Рибалко вважають, що олігархи прагнуть використовувати міліцію для політичних провокацій. У своєму зверненні до міністра МВС Арсена Авакова Рибалко оприлюднив інформацію про підготовку політичних провокацій проти нього особисто і партійного активу Дніпропетровської області.

"З надійних джерел політик отримав попередження про фабрикацію кримінальних справ, про підготовку фальшивих доказів і підставних свідків. За тією ж інформацією, виконавцем даного політичного замовлення є заступник міністра МВС В. М. Євдокимов. Замовником виступає олігарх, власник мережі продуктових супермаркетів АТБ, Геннадій Буткевич", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами Рибалка, причиною політичних переслідувань стала безкомпромісна і послідовна позиція Радикальної партії в боротьбі з олігархами. Нагадаємо, що Олег Ляшко допитав В. Євдокимова в прямому ефірі "ШустерLive" щодо зриву розслідування справи вбивць "Небесної сотні".

Читайте також: