fbpx
Політика

Анна Герман впевнена, що побиття політиків не можна називати люстрацією

Народний депутат України Ганна Герман стала на захист своїх колег, які останнім часом зазнали нападів з боку активістів. За словами члена парламентської фракції «Партія регіонів», хвиля нападів на народних депутатів України та кандидатів у депутати, яка прокотилася по всій Україні, – це цілеспрямовані дії для зриву виборів. Таку точку зору Анна Герман висловила в ефірі телеканалу «112 Україна».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Такі дії спрямовані на те, щоб ні у кого не повернувся язик називати майбутні вибори в парламент прозорими і чесними. Якщо депутатів та кандидатів у депутати б’ють до крові, не дають їм просто поспілкуватися з людьми, то це важко назвати люстрацією. Ці акції вже носять організований характер», – прокоментувала ситуацію Анна Герман.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На завершення народний депутат підкреслила, що подібні інциденти можуть стати вагомою причиною для невизнання світовою спільнотою дострокових виборів до парламенту. Крім цього, Герман зазначила, що люстрація в Україні справді необхідна, але проходити вона повинна виключно цивілізованими способами.

Читайте також: